Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eye candy a javából: eszméletlen designcsokik

A Studio Appétit csodálatos csokikat fejlesztette ki hotelek vendégeinek.    

A holland Studio Appétit designstúdió különleges termékekkel kedveskedik a hotelek vendégeinek. Az Oilalla organikus csokikat készítő céggel közösen egy öt különböző formájú és ízű csokoládékollekciót dobott piacra az egyszerre kicsit sötét és nagyon exkluzív stúdió. A Room Service csokoládécsalád több "alkollekcióból" épül fel - írja a Dezeen. 

A Flavour Exploration Club csokikat a hotel különböző pontjain helyezik el.  Amikor megérkeznek a vendégek, egy elegáns kiadvány tájékoztatja őket az egyes csokoládék tulajdonságairól és arról hol találhatóak a hotel épületében. 

A Terrain névre hallgató csokoládétáblát egy speciálisan külön erre a célra kifejlesztett "szerszámmal" lehet feltörni. 

A PRTCL csokoládé szilárd, metszett tömböcskékben készül, amelyek egy bőrborítású fadobozban kapnak helyet - ezt újra és újra fel tudják tölteni a hotel dolgozói.

A Commodity fair trade csoki felületén dombornyomással jelzik eredetét, összetételét és azt, az előállítása mekkora környezeti terhelést jelent. A Stripes csokoládé geometrikus csomagolása a csoki felületén is visszaköszön. 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Vírusokkal permeteznek húsokat - és ez jó nekünk!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!