Pasta, pasta, pasta

Mi lenne gyorsabb és finomabb vacsora egy tányér igazi olasz tésztánál? Jön a nyár, itt vannak a friss alapanyagok, hajrá!

Az olasz konyha esszenciája a gyorsaság és frissesség. Ha elég gyakorlottak vagyunk, még a tésztagyúrás sem tart nagyon sokáig, de ha készen vesszük, akkor pofonegyszerű ízorgiákat hozhatunk össze annyi idő alatt, amíg a tészta kifő. Ha te is odavagy az olasz konyháért és a tésztákért, akkor tarts velünk, 19 különböző pastát hoztunk!

  1. 1.

    Spagetti boscaiola

  2. 2.

    Egyszerű szardellás spagetti

  3. 3.

    Spagetti Pomodoro

  4. 4.

    Gnocchi cukorborsóval és szárított paradicsommal

  5. 5.

    Pesto Calabrese pennével

  6. 6.

    Mascarponés-gorgonzolás gnocchi

  7. 7.

    Rigatoni baconos paradicsommártással

  8. 8.

    Pasta all'arrabbiata

  9. 9.

    Lasagne classico

  10. 10.

    Carbonara ínyenc módra

  11. 11.

    Rusztikus bolognai ragu

  12. 12.

    Spagetti alla Sante

  13. 13.

    Spagetti alla puttanesca

  14. 14.

    Spaghetti alla amatriciana

  15. 15.

    Spagetti san marzano szósszal

  16. 16.

    Velővel töltött cannelloni

  17. 17.

    Zöldborsó pesztós bavette

  18. 18.

    Körtés-kéksajtos ravioli

  19. 19.

    Sült paprikás gnocchi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek