Mit főzzek ma? 2016.11.04. péntek

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy zsályás fokhagymakrémlevest hozunk sajtos tepsis krumplival és sport szeletet!

LEVES

Fokhagymakrémleves zsályával

A receptért katt ide!

Még több levesért ide katt!

FŐÉTEL

Hagymás-sajtos tepsis burgonya

A receptért katt ide!

Még több köretfélét itt találsz!

DESSZERT

Sport szelet

A receptért katt ide!

Még több sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk