Mit főzzek ma? 2016.10.26. szerda

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy kelbimbólevest hoztunk baconös zsemlegombóccal, Esterházy rostélyost rizzsel, és egy kefires-kakaós sütit. Jó étvágyat!

LEVES

Kelbimbóleves baconös zsemlegombóccal

A receptért ide katt!

FŐÉTEL

Esterházy rostélyos

A receptért katt ide!

DESSZERT

Kefires-kakaós kocka

A receptért katt ide!

Még több sütiért ide nézz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek