10+1 olaszos tésztaétel

Egy lassan főzött, sűrűre beforralt tésztaszósznak nincs párja. Amit aztán tehetsz tésztára, töltheted lasagneba. Biztos, ami biztos alapon kerüljön egy adag a fagyasztóba is!

  1. 1.

    Jamie paradicsomszósza tagliatellével

  2. 2.

    Ragù alla bolognese

  3. 3.

    Lasagne Il forno

  4. 4.

    Bolognai ragu

  5. 5.

    Lasagne Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  6. 6.

    Spagetti húsgombóccal

  7. 7.

    Bolognai spagetti Heston Blumenthal-tól

  8. 8.

    Autentikus olasz húsos ragu

  9. 9.

    Spagetti AlmaMater húsgombóccal

  10. 10.

    Hagyományos bolognai ragu sárgarépával

  11. 11.

    Bolognai rakott penne

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk