Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a válasz, hogyan tervezd a ruhádat az ebédedhez úgy, hogy látványorgiába torkolljon az egész

Egyikük fotós, másikuk stylist. Ami pedig közös bennük, az a hibátlan művészi szemlélet és a szenvedélyes szerelemük az ételek iránt. Matchy matchy!

A San Fransiscóban élő fotós, Kelsey McClellan és az Ohióból származó stylist, Michelle Maguire fotósorozata azokra a részletekre hívja fel a figyelmet, amiket ha igazán jó szemed van, te is láthatsz nap mint nap az utcán. Kollaborációjukból született fotókat azok az emberek inspirálták, akik a buszmegállóban, parkban, piacon vagy egy étteremben esznek, és ruhájuk részletei pontosan és művészien illeszkednek a kezükben lévő étel színéhez, formájához és textúrájához.

A Wardrobe Snack névre keresztelt fotósorozatuk egy zen-szerű állapotot hívnak elő a befogadókból, hiszen a képeken szereplő ételek és ruhák olyan harmóniában állnak egymással, hogy a tökéletesen és összehangoltan megválasztott élelmiszerek, a szemérmesen felhúzott ing,- és pullóverujjak és azok színei, textúrái képtelenek nem működésbe léptetni a koncepciót.

„Egyes ételek, például a szicíliai pizza, a kedvenc ételeink közé tartoznak, míg mások egyszerűen csak a megjelenésükkel, vagy nosztalgikus okokból vettek le a lábunkról" - meséli Michelle. "A legszórakoztatóbb része a folyamatnak mégis az, amikor azon tanakodunk, hogy vajon melyik étel marad ehető a fotózás végére" - teszi hozzá Kelsey.

A két barát egyébként jó pár éve, Jeni Britton Bauer Splendid Ice Creams szakácskönyvének fotózásán találkozott először, azóta pedig már több különböző személyes projekten is dolgoztak együtt annak ellenére, hogy 2500 mérföldnyi távolságra élnek egymástól.

És ezt olvastad már ízHUSZÁR magazinon?

Alan Sailer fotós képein kirobbanóan csodálatossá válik minden fogás

[via Another]

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!