Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zúzapörkölt tarhonyával

Zúzapörkölt tarhonyával
Zúzapörkölt tarhonyával
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagyományos magyar ételek szerelmeseinek!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával, és egy kis vízzel felöntve elfőzzük a hagymát.
  2. A megtisztított zúzát a pörköltalapra tesszük, sózzuk, borsozzuk, annyi vizet adunk hozzá, hogy kb. félig ellepje a húst.
  3. Kuktában kb. 40 percig főzzük, majd fedő nélkül sűrítjük a szaftot.
  4. Tarhonyával és savanyúsággal tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 27 436
elküldve: 0
receptkönyvben: 97
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: kukta
kategória: pörkölt
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

egyszerű zúzapörkölt, pörkölt zúzából, tarhonyás csirkezúza

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

261
csirkezúza 1 kg
vöröshagyma 1 közepes fej
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek