Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg anno kikosarazta Jamie Olivert

A királyi család figyelmen kívül hagyta Jamie Oliver ajánlatát. Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén főzött volna a séf. Ha akarták volna, hogy főzzön.

Jamie Oliver az angol Channel4 reggeli műsorában mesélte el, miként maradt hoppon a királyi esküvőt illetően. A séfet nem sokan hagynák figyelmen kívül, a királyi család megtette.

Jamie Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt írt az uralkodó családnak, és felajánlotta szolgáltatását a fogadásra, azonban még választ sem kapott.

„Tényleg megírtam nekik, hogy ha akarják, a brit és az amerikai szakácsok legjobbjait hozom el a fogadásra”

A séf nem kért volna pénzt azért, hogy a nagy napon megszervezze és lebonyolítsa a cateringet, és elmondása szerint az angol és amerikai konyhaművészet színe-javát szállította volna Meghanék esküvőjére.

A séf egyébként egyik korábbi, Jamie's America című receptkönyvében klasszikus amerikai recepteket mutat be többek között Louisiana, Georgia és Arizona vidékeiről, ahova Meghan is kötődik - ez újabb kapcsolódási pont lehetett volna.

Az a 600 vendég, aki részt vett a Windsor-kastély Szent György-szobájában megrendezett fogadáson, természetesen így is különleges ételeket falatozhatott. A menüben többek között ízletes miniszendvicsek, skót languszta, cumbriai sonkába tekert grillezett angol spárga, konfitált windsori bárány és mentás rizottó is szerepelt. A királyi pár citromos-bodzás ízű esküvői tortáját a tavasz inspirálta.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Az amerikai testvérpár péksége csúcsra járatja a perecelést

via

Címlapfotó: Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!