Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kenjetek ti is zöld slime-ot a krumplitokra! - avagy itt az új amcsi őrület, az ehető slime

Kiderült, miből készítették az eredeti Nickelodeon Kids’ Choice Awards zöld slime-ját. Amerikában már kapni lehet ezt az ehető zöld trutyit!

Minden kornak megvan a maga játékőrülete vagy bizarr mániája. Akik a '90-es években voltak kicsit, azok tuti emlékeznek a szempillás Furby-re, a Tamagochira vagy a Tetrisre. De például a tavaly pörgő őrület, a fidget spinner is biztos sokakban mély nyomot hagyott.

Az idei slágercucc a slime. Nyúlik, ragad, nincs értelme, de imádjuk.

Mint minden értelmes dolog, ez is Amerikából indult, ahol a '80-as évek vége óta külön ceremóniát is tartanak a slime-rajongóknak. Ez az esemény az éves Kids’ Choice Awards, ahol a gyerekek kedvenc énekeseit, színészeit, celebjeit öntik nyakon zöld trutyival.

Gyermekként artikulálatlanul hahotázva ültem én is a TV előtt és szurkoltam Justin Timberlake-nek vagy Katy Perrynek, hogy egyikük se fulladjon bele a zöld dzsuvába. És mint minden rendes gyerek, én is azon töprengtem, vajon milyen ízű lehet a fluoreszkáló zöld slime...

Tavaly végre fény derült a titokra, amikor is Marc Summers, a Nickelodeon egykori házigazdája elárulta az eredeti slime összetevőit:

  • vaníliapuding

  • almamártás

  • zöld élelmiszer-színezék

  • egy kis zabpehely

Nos, úgy néz ki, hogy ezt a piaci rést is betöltötték, ugyanis Amerikában piacra dobták a zöld slime-ot. Receptje nem sokban hasonlít az eredetihez, de a zöld ételszínezék az tuti, hogy közös bennük. Az új "szósz" igazából egy nyúlós, zöld ketchup. Nem szeretném tudni, miből van, de nagyon vágyom rá! Tartsátok nyitva a szemeteket, hátha Magyarországra is megérkezik egyszer. A 10 éves önmagam alig várja!

Ezt láttad az ízHUSZÁR magazinon?

A tökéletes túrógombóc titka

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!