beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        Gabys
        Gabysp, 2013-02-22 17:00

        Szia,
        fiú voltál? És most??? Bocsánat!nagyon magas volt a labda, ne haragudj:))) A homár valóban isteni finom. Én a horvátoknál ettem, többféle módon. (pl.vajban sütve, szalmaburgonyával, franciasalátához hasonló körettel) Azt javaslom Neked, hogy használd a google-t ("homár elkészítése" pl) rengeteg elkészítési módot fogsz olvasgatni. Kellemes hétvégét:) Gabi

        petu
        petup, 2013-02-22 15:46

        Lányok,
        valaki mondja már meg, mit és hogyan kell tenni a homárral.
        Egyszer ettem Párizsban, egy kisvendéglőben. Soha előtte és azóta olyan finom vízi herkentyűt nem ettem. A Metróban néha kapható -kerül amibe kerül- vennék és elkészítenék egyet.
        Mint adataimból látható, fiú vagyok (legalább is az voltam), nem szakács, csak szeretek főzöcskézni, mégis Tőletek kérek segítséget!
        Segítség! petu

        Gabys
        Gabysp, 2013-02-22 17:01

        opsz, írtam Neked, felül megtalálod:) Egy cseppet mellément....