13 töltött, sós finomság kelt tésztából

A házi készítésű pékárunak nincsen párja. Ha pluszban mindenféle finomsággal is megtöltöd, nem csak ízletesebb, hanem laktatóbb is lesz a végeredmény.

  1. 1.

    Medvehagymás sonkás kalács

  2. 2.

    Töltött sonkás-tejfölös tekercs

  3. 3.

    Pizzás csiga Napfény és fűszer konyhájából

  4. 4.

    Pizzás csiguszok

  5. 5.

    Sós, töltött kalács

  6. 6.

    Töltött háromszögek

  7. 7.

    Türtike

  8. 8.

    Sajtos muffin fűszeres kenyértésztából

  9. 9.

    Sonkás kalács

  10. 10.

    Húsvét utáni pitypangos bejgli

  11. 11.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

  12. 12.

    Sonkakrémes briós

  13. 13.

    Sonkába tekert sajttal töltött buktavirág

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek