Szárított rák

Szárított rák

Leírás

Az ázsiai konyha egyik fontos alapanyaga. A kifogott apró rákokat napon szárítják. A kínai, a thai, a maláj, a koreai a vietnami, és az indonéz konyha is használja.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös, sötét, száraz helyen.

100g Szárított rák

fehérjetartalom

76 g

zsírtartalom

1140000 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm szárított rák?

Top ásványi anyagok

Nátrium

3520 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

76 g

Zsír

koleszterin

1140 g

ásványi anyagok

Nátrium

3520 mg

szénhidrát

vitaminok

4 találat

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek