r
Nosalty Logó

Pad thai Metro konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Metro
Pad thai Metro konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1322 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1322 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 195 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1053 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8066.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    508 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    813 mg
  • Nátrium
    6439 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    177.5 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    481 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 1322 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1053 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8066.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    508 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    204 mg
  • Foszfor
    813 mg
  • Nátrium
    6439 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    177.5 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    287 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    481 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 1322 kcal
  • 14% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1193.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    952 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 195 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Elkészítés

  1. A tamarindszószt, a cukrot és a vizet összekeverjük, és kis lángon felmelegítjük, amíg a cukor elolvad. Hozzáadjuk a halszószt.
  2. A sózott rákot beáztatjuk jó negyed órára, majd kinyomkodjuk, és papírtörlővel megszárítjuk.
  3. A tésztát hideg vízbe áztatjuk, amíg meg nem puhul. Nem szabad sokáig, csak amíg kicsit puhul. Ha kész, félretesszük.
  4. A salottát nagyon apróra vágjuk, kis tálakba tesszük. A tofut kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 1-2 kanál olajon oldalanként 2-3 perc alatt előkészítjük a rákokat, majd félretesszük őket.
  5. A tojásokat megmossuk, és a kezünk ügyébe készítjük az összes hozzávalóval együtt.
  6. Egy vastag serpenyőben vagy wokban melegítsünk fel egy-két kanál olajat magas hőfokon. Várjuk meg, míg forró lesz, majd adjuk hozzá a salottát, és rázogassuk kb. fél percig.
  7. Adjuk hozzá a tofut, a szárított rákot forgassuk a lángon, vagy kevergessük fakanállal, ha nincs gázlángunk. Addig kevergetjük, amíg a tofunak lesz egy kis színe (2-3 perc). Ha kiszáradna, adjunk hozzá egy kis vizet (pár kanállal).
  8. Dobjuk hozzá a tésztát, azonnal öntsük hozzá a szósz negyedét, majd kettőt keverjünk rajta. Üssük rá a tojást és forgassuk bele a tésztát. Fél percre tegyük vissza a tűzre, adjuk hozzá a rák, a babcsíra és a koriandert. Tálaláskor tegyük rá az előre megsütött garnélarákokat.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4741
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Thaiföld legnépszerűbb fogását otthon is bármikor elkészítheted! Még több ízletes hozzávalót itt találsz!

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek