Sütőtök, te csodás!

Ősz van, tehát sütőtököt kell enni sütőtökkel. Ha már kezdenél kifogyni az ötletekből, összeszedtük a legkézenfekvőbb és legmeglepőbb ötleteket ehhez a csodás zöldséghez.

 1. 1.

  Sütőtök kakukkfüves és diós kéksajttal

 2. 2.

  Vörösboros sütőtökkrémleves

 3. 3.

  Sütőtök pite 2.

 4. 4.

  Sütőtökcsipsz

 5. 5.

  Hagymás édesburgonyapüré babáknak

 6. 6.

  Sütőtökös rizottó

+1. Bármi és minden

A sütőtök tényleg minden ételnek jót tesz, ha tehát éppen tobzódunk ebben a csodás zöldségben, és már nem tudunk kitalálni semmi újat, amit készíthetnénk belőle, hát adjunk a szokásos ételeinkhez sütőtököt! Csinálhatunk belőle tésztaszószt, szendvicskrémet, tölteléket húsokhoz, péksütikhez. A lehetőségeknek legfeljebb a fantáziánk szabhat határt.

Címlapról ajánljuk

„Mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért, és az ételekhez...

Régi-új együttműködés vette kezdetét december elején a BudaParton, mikor megnyitott a SHO restaurant, bar & cafe. Koltai Gábor, akinek a nevéhez kötődik a Vigyázó Ferenc utcai MÁK restaurant és a SHO BEACH, Budapest első természetes vízi strandja is, új helyett nyitott Budapest egyik dinamikusan fejlődő részében, és újra Huszár Krisztiánnal várják a magas minőségű bisztrókonyhára vágyó közönséget. Hogy sikerült a nyitás? Mi különbözteti meg a három Michelin-csillagos éttermet a csillag nélkülitől? Mi hiányzik a magyar gasztronómiai palettáról? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

Nosalty

További cikkek