A 10 legízletesebb gombapaprikás szaftosan, tejfölösen, ahogy kell

Nyakunkon az ősz, főzzünk szezonális alapanyagokból, amilyen most a gomba. Akár mi magunk is gombászhatunk a szabadban, felhasználás előtt azonban mutassuk meg szakértőnek is!

  1. 1.

    Vegyes gombapaprikás házi szélesmetélttel

  2. 2.

    Lecsós gombapaprikás kölessel

  3. 3.

    Borsós gombapaprikás Iluskától

  4. 4.

    Gombapaprikás ahogy biu készíti

  5. 5.

    Tejszínes-boros gombaragu rizsgolyóval

  6. 6.

    Gombapörkölt ahogy SüniSüti készíti

  7. 7.

    Gombás tarhonya

  8. 8.

    Vegyes gombapörkölt

  9. 9.

    Tejfölös gombapaprikás

  10. 10.

    Tejfölös gombapörkölt

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek