Top 5 gasztroajándék Karácsonyra

Új cikksorozatunkban öt héten keresztül öt témakörben karácsonyi ajándékötleteket adunk nektek. A receptek elkészítéséhez, csomagolásához jó szórakozást kívánunk!

Receptek, melyeket saját konyhátokban elkészíthettek, egyedileg csomagolhattok, majd elajándékozhattok. Ez a témája újonnan induló sorozatunknak. Itt a beharangozó, milyen témakörökben adunk segítséget nektek – bonbonokat gömbölyítünk, és izgalmas bevonatokat húzunk rájuk, fűszereket keverünk, hogy aztán szép üvegekbe szórjuk őket, csillag és fenyőfa alakú sütiket sütünk, valamint karácsonyi ital- és lekvárkülönlegességeket készítünk veletek, nektek!

  1. 1.

    Bounty otthon

  2. 2.

    Mézeskalács fűszerkeverék házilag

  3. 3.

    Bailey's

  4. 4.

    Narancslekvár

  5. 5.

    Fahéjas csillagok mogyoróval

További Karácsonyi gasztroajándékokért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...