Legújabb cikkek

„Vannak ételek, amiket meg kell hagyni a maga formájában, szerethetőségében,...

A Laurel konyháját tavaly óta közösen vezeti az étterem korábbi head-séfje, Szabó Dávid, és cukrásza, Ötvös Zsuzsanna. A váltás óta eltelt néhány hónapban volt alkalmuk tesztelni ezt a világviszonylatban is egyedülálló négykezest, mi pedig elmentünk hozzájuk, hogy megkérdezzük, mik a tapasztalataik az elmúlt időszakról. A közös munkán túl szó esett még konyhai hierarchiáról, az oly' sokat emlegetett Michelin-csillagról, a Laurel híres vegán menüjéről, és hogy kell-e fine diningosítani a rántott sajtot, vagy sem...

Kormos Lili

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

Ezt főzheted – 31 ínycsiklandozó tavaszi fogás márciusra, a csodás...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Mivel március elseje a meteorológiai tavasz kezdete, ezért most tavaszváró illetve húsvéti finomságok következnek! Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

Címlapról ajánljuk