Van élet a Mac & Cheese után!

Megmaradt a sajtos tésztád? Vagy nem elég szédítő önmagában a Mac and Cheese? Inspirációra vágysz? Segítünk!

A Mac & cheese (Macaroni and cheese), avagy az amerikai sajtos tészta igazi "gyors és finom" étel, amit különösebb ördöngősség nélkül te is elkészíthetsz. Az ebédről vagy vacsoráról megmaradt tésztát azonban felesleges lenne a kutyádnak adni, hiszen kis kreativitással varázsolhatsz belőle bundázott tésztát, gofrisütőben a hétvégéd legizgalmasabb reggelijét sütheted meg belőle, de finom fűszerek hozzáadásával akár a pizzád, hot dogod, tacód, és grilled cheese-ed lenyűgöző belevalója is lehet.

Itt van 9 tipp arra, hogy alakíthatod át az amerikai sajtos tésztád!

{SZAVAZAS}

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek