A vanília magjait kikaparjuk, a tejhez tesszük a rúddal együtt. Felforraljuk.
Egy másik edényben kikeverjük a tojássárgát a liszttel és a cukorral. Tűzre tesszük, és folyamatosan kevergetjük kb. 1 percig. Fokozatosan hozzáöntjük a meleg tejet, és állandó keverés mellett besűrítjük.
Felhasználhatjuk azonnal, langyosan, de lehűtve is nagyon finom!
elkészítés
A vanília magjait kikaparjuk, a tejhez tesszük a rúddal együtt. Felforraljuk.
Egy másik edényben kikeverjük a tojássárgát a liszttel és a cukorral. Tűzre tesszük, és folyamatosan kevergetjük kb. 1 percig. Fokozatosan hozzáöntjük a meleg tejet, és állandó keverés mellett besűrítjük.
Felhasználhatjuk azonnal, langyosan, de lehűtve is nagyon finom!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
A világon a legfinomabb sodót ebből a receptből csináltam :D Köszönöm szépen!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata