Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatár beefsteak magyarosan

Tatár beefsteak magyarosan
Tatár beefsteak magyarosan
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tatár beefsteaknek sok változata van - van, aki a kapribogyós uborkás, és van, aki a paradicsomos, paprikás változatot részesíti előnyben. Mi most ezt választottuk!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bélszínt kétszer ledaráltatjuk a hentessel.
  2. Az összes hozzávalót tálba tesszük, és összekeverjük.
  3. Szobahőmérsékleten, vajjal, pirítóssal és ízlés szerinti friss zöldségekkel kínáljuk.
  • költség: 3000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 76
össznézettség: 48 813
elküldve: 1
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
711 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek

egyéb elnevezések

magyaros tatár beefsteak

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

208
marhabélszín 20 dkg
vöröshagyma 0.5 közepes db
tojássárgája 1 db
mustár 0.5 ek
sűrített paradicsom 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek