Elkészült a Liszteskönyv – töltsd le, és támogasd velünk együtt a Vöröskereszt munkáját!

Itt a Liszteskönyv, mely egyedülállóan a Vöröskereszt, a Nosalty és a Publicis Groupe Hungary kezdeményezéséből valósult meg. Töltsd le, és támogasd a Vöröskereszt gyűjtését!

A koronavírus terjedése miatt egyre aktuálisabb téma az alapvető élelmiszerek felhalmozása. Mivel a lisztből, cukorból és konzervekből elkészíthető ételek száma véges, segítségként összeállítottunk egy receptkönyvet, amelyben ötleteket adunk a leggyakoribb tartós élelmiszerek változatos felhasználására.

A receptek között megtaláltok majd több lisztes, burgonyás és zöldséges receptet is, melyek elkészítése valóban könnyű és egyszerű, ugyanakkor kevesebb alapanyag elegendő hozzájuk.

A könyv ingyenes és mindenki számára hozzáférhető, de arra kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd a Magyar Vöröskereszt által indított gyűjtést, amellyel a koronavírus elleni harcot támogatják! A befolyt összeget orvosi eszközökre, védőmaszkokra és védőruhákra, illetve a lakosságnak szánt védőfelszerelésekre, valamint fertőtlenítőszerekre fordítják.

A receptkönyv letölthető: INNEN, és Támogasd a Vöröskereszt munkáját ITT!

Köszönjük, hogy a receptkönyv "megvásárlásával” segíted a Magyar Vöröskereszt gyűjtését, és ezzel a koronavírus elleni harcot is támogatod!

Címlapról ajánljuk

További cikkek