Ehhez a konyhához 50 éve nem nyúlt senki!

Ne egy szellemjárta kísértetház konyhájára gondolj, hanem egy takaros, század közepi fészekre, ahol akár egy '50-es évekbeli amerikai család sitcom-ja is játszódhatna.  

Egy majdnem 60 éve érintetlen ház konyhájáról elsőként az omladozó vakolatok, patkányok és mindent beborító penész jut eszünkbe. Nathan Chandler azonban egyike azon kivételes embereknek, aki 2010-ben egy olyan amerikai házra bukkant, aminek konyhája 1956 óta őrzi eredeti formáját és berendezéseit - makulátlan állapotában. Arra egyelőre még nincs magyarázat, hogy a ház első tulajdonosai miért nem használták a tökéletesen felújított konyhát, mindenesetre ezzel Chandler és mi jártunk jól, hiszen így a valóságban is beleshetnünk egy vintage, '50-'60-as évekbeli konyhába, mintha csak egy lakásmúzeumba sétálnánk be.

Olvastad már?

32 ételjelmezbe bújtatott kisbaba

A konyhába betérve az első dolog, amit észre fogsz venni, hogy szinte minden munkafelület rózsaszín:

Olvastad már?

21 ételérzés, amit ki kell próbálnod!

(via retrorenovation)

Hozzászólások (2)

Linduska

Ó, én tudom, a Borsod megyei Szentistvánról származnak a ház tulajdonosai, ott ugyanis az a szokás, hogy a szépen berendezett házat nem használja a család, hogy azt lehessen mutogatni a vendégeknek dicsekvésképp, hogy "fussa rá", így mindenki a nyári konyhában nyomorog. :)

Rixi

Ha Magyarországon lenne, akkor már nem lenne...talán 2 hétig sem maradt volna meg

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek