Ehhez a konyhához 50 éve nem nyúlt senki!

Ne egy szellemjárta kísértetház konyhájára gondolj, hanem egy takaros, század közepi fészekre, ahol akár egy '50-es évekbeli amerikai család sitcom-ja is játszódhatna.  

Egy majdnem 60 éve érintetlen ház konyhájáról elsőként az omladozó vakolatok, patkányok és mindent beborító penész jut eszünkbe. Nathan Chandler azonban egyike azon kivételes embereknek, aki 2010-ben egy olyan amerikai házra bukkant, aminek konyhája 1956 óta őrzi eredeti formáját és berendezéseit - makulátlan állapotában. Arra egyelőre még nincs magyarázat, hogy a ház első tulajdonosai miért nem használták a tökéletesen felújított konyhát, mindenesetre ezzel Chandler és mi jártunk jól, hiszen így a valóságban is beleshetnünk egy vintage, '50-'60-as évekbeli konyhába, mintha csak egy lakásmúzeumba sétálnánk be.

Olvastad már?

32 ételjelmezbe bújtatott kisbaba

A konyhába betérve az első dolog, amit észre fogsz venni, hogy szinte minden munkafelület rózsaszín:

Olvastad már?

21 ételérzés, amit ki kell próbálnod!

(via retrorenovation)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.