Ajándék ebéd az irodában

Mit csinál a NoSalty csapata, ha egy nagy kartonnyi salátát kap ajándékba? Beindul a szerkesztők fantáziája, és egy nagy közös ebédet készítenek.

A héten csodálatos, színes csomag érkezett irodánkba. Hogy mi volt benne? Salátakeverékek és öntetek az eisbergtől. A kérdés azonnal felmerült: nem készítünk egy nagy, közös ebédet? Mindenkinek volt egy receptötlete, és azonnal felajánlotta a segítségét. Ki bevásárolt, ki almát csíkozott, mások baguette-et szeltek és pirítottak. Az alábbiakban a három legjobb salátakreációinkat láthatjátok:

Kecskesajtos-fügés zöldsaláta

eisberg Verona salátakeverék + füge + dió + kecskesajt + olívaolaj + méz + bors

Irodai Cézár

eisberg cézár öntet + római saláta + parmezán + pirított baguette kockák

Coleslaw by Nosalty

eisberg Vitamin mix + alma + zellerszár + dió + eisberg joghurtos öntet + mézes mustár

Köszönet az eisbergnek!

Még többet a salátákról a salátázz.hu-n

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek