Ajándék ebéd az irodában

Mit csinál a NoSalty csapata, ha egy nagy kartonnyi salátát kap ajándékba? Beindul a szerkesztők fantáziája, és egy nagy közös ebédet készítenek.

A héten csodálatos, színes csomag érkezett irodánkba. Hogy mi volt benne? Salátakeverékek és öntetek az eisbergtől. A kérdés azonnal felmerült: nem készítünk egy nagy, közös ebédet? Mindenkinek volt egy receptötlete, és azonnal felajánlotta a segítségét. Ki bevásárolt, ki almát csíkozott, mások baguette-et szeltek és pirítottak. Az alábbiakban a három legjobb salátakreációinkat láthatjátok:

Kecskesajtos-fügés zöldsaláta

eisberg Verona salátakeverék + füge + dió + kecskesajt + olívaolaj + méz + bors

Irodai Cézár

eisberg cézár öntet + római saláta + parmezán + pirított baguette kockák

Coleslaw by Nosalty

eisberg Vitamin mix + alma + zellerszár + dió + eisberg joghurtos öntet + mézes mustár

Köszönet az eisbergnek!

Még többet a salátákról a salátázz.hu-n

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?