Fiatal vagyok még - mondják sokan. Ebből kifolyólag nem főzök rég óta, körülbelül 14 éves korom óta. Egy ideig nem foglalkoztatott igazán a sütés-főzés, viszont egyre jobban érdekel az egyszerű gasztronómia.
A hely, ahol főzök
Családommal élek, így csak az itthoni konyhában főzőcskézek, nagy ritkán előfordult már hogy páromék konyhájában is ügyködtem.
Ars poetica a konyhában
Nincs különösebb véleményem, vagy praktikám, viszont a kapott vagy ellesett recepteket olykor átformálom saját ízlésemre.
A leves hagymából, sokféléből készüljön, főételnek egy könnyed saláta érkezzen karfiollal és bulgurral, desszertként pedig pisztáciás tiramisu jöjjön, ráadásul eperrel!
Nincs is szebb egy mesés virágoskertnél, nemde? Ha szeretnénk, hogy minél tovább gyönyörködhessünk egy ilyenben, akkor mutatjuk, milyen növényeket érdemes ültetni.