Receptek "maradék rizsből és tésztából" receptjellemző alapján
További cikkek
Mit főzzek ma? Olasz zöldségleves, két hozzávalós spenótos gnocchi és...
Vadítóan izgalmas menüsort választotttunk nektek mára, lessétek meg!
6 pékség, ahova a kovászos kenyérért messziről visszajárnak a vendégek
Manapság nem akkora szenzáció a kovászos kenyér, viszont az (igazi) pékek a nagybetűs kovászos pékárukat ma már inkább vadkovászosnak nevezik. Ennek oka, hogy a nagyüzemi termelők is meglovagolták a kovászdivatot, és csak úgy ontják a kovászosnak nevezett termékeket, amelyek sokkal inkább élesztősek, és ami nagyobb baj, gyorskelesztettek, és csak egy kis minimális kovász lapul meg bennük mutatóban. A kategória elnevezésének szankcionálása már úton van a hírek szerint, addig is nyissuk jól ki a szemünket, hogy valódi kovászossal van-e dolgunk.
7 tócsni, amihez csak pár szem krumplira lesz szükséged
Mi többek között, azért imádjuk a tócsnit, mert bevethető köretként egy kis tejföllel és sajttal felturbózva, de főételként is simán megállja a helyét a tányérunkon. Most csokorba szedtük a mi kedvenc receptjeinket, íme!