Közel 10 évet éltem egyedül Szegeden, nagyjából ennyi ideje is vagyok a magam ura a konyhámban. Most újra Budapesten alkotok.
A kezdetek kezdetén sokat kuktáskodtam anyu mellett, és nagyon hálás vagyok neki, hogy megszerettette velem a főzést.
Az utóbbi időben a tradicionálisabb magyar ízek után elkezdtem ismerkedni a keleti, indiai, egzotikusabb konyhákkal. Igyekszem egészséges, jó minőségű alapanyagokból nem megterhelő ételeket főzni.
Néha azért persze becsusszan egy kis bacon, vagy egy kis tejföl, és köretnek krumpli, de mostanában inkább a joghurt, a barna rizs, a zöldségek, és a sok sok indiai fűszer a jellemző :)
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!