12 évesen kezdtem ismerekedni a főzés tudományával, amikor a kistesómmal kettesben kényszerültünk tölteni a nyáriszünetet. Édesanyám sokat dolgozott, ezért nem volt mindig ideje főzni. Mi pedig nagyon hamar meguntuk a zacskós levest. :)
Azóta rengeteg tapasztalatot szereztem. (Persze mindig találkozom valami újjal.)
A legtöbbet a nagymamámtól tanultam, tanulok. Hiszek a "nagyik titkában", és próbálok rengeteget ellesni tőle.
A hely, ahol főzök
Csakis ismerős terepen - a saját konyhámban!
Ars poetica a konyhában
Megtalálni az arany középutat az ízletes és az egészséges között.
Az étel több mint a hozzávalók összessége, a tökéletes eredményhez önmagunkból is hozzá kell adnunk valamit.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.