18 éves koromban kezdtem főzni. Gyerekkoromban maximum a töltött tojást engedték kikeverni, és hidegtálakat díszíthettem - aztán elindultam a nagybetűs Életbe.
30 évesen pancreatitis-t állapítottak meg nálam, és ezzel elkezdődött a speciális diéta kialakítása.
A hely, ahol főzök
Saját konyhámban sütök.főzök, kísérletezek.
Szép időben alkalmanként kerti tűzrakóhelyen, tárcsán, márványlapon.
Ars poetica a konyhában
Emlékszem, milyen volt az első időszak, mikor szembesültem vele: változtatni kell az életmódomon. Jómagam 15 éve élek együtt a hasnyálmirigy-gyulladással és néha epés panaszokkal. Sokféle diétát kipróbáltam. Így alakult ki évek alatt mit mivel tudok helyettesíteni, olyan ételeket az asztalra rakni, ami mások számára is kulináris élményt nyújt.