Szeretem különböző konyhák izgalmas ételeit a sajátomban is viszontlátni, úgyhogy folyton kísérletezgetek. Magyarországon nőttem fel, édesanyám orosz, édesapám magyar, otthon elég izgalmas repertoárhoz volt szerencsém mindig, az egészséget, mint szempontot lehetőség szerint figyelembe véve. Na jó, inkább finom legyen, de utána mindjárt az egészséges jön. :)) Éltem az USA-ban, Spanyolországban, Svájcban, most pedig Írországban, mindig mit tanulni.
Mivel sok országban vannak barátaim, akik szintén szívesen sertepertélnek a konyhában, igyekszem az ő fogásaikat is ellesni és ihletet meríteni az adott kultúra tapasztalatából.
Hobbik
Könyvek, bor, írás, jóga, art jazz, falmászás, sakk, karaoke.
Mióta főzök
Buci maci óta vonz a konyha, mint mindenféle földi jó otthona és izgalmas kísérletek fészke :), de nem is tudnám megmondani, hogy mikor lett a muffinsütögetésből valami kreatívabb játék.
A hely, ahol főzök
Otthon, koliban, a kedvesnél, barátoknál és kedves CouchSurfinges hostok otthonában.
Ars poetica a konyhában
Elég egy benyomás, hogy hogyan kellene kinéznie/ízlenie/összeállnia az adott finomságnak, aztán viszont jöjjön, ami jönni akar!
Elképesztően finom fogások kerülnek ma az asztalra, hiszen lesz itt tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves, ujjszopogatós csirkeszárny és vaníliás karika is.
Gombapaprikás vagy finomfőzelék? Talán egy egészséges, csicseris-spenótos egytálétel? Csilis carbonara? Gyors csirke- vagy lazacleves? Bármelyiket választhatod, egészen gyors ebédek ők: