Pici koromtól sürögtem-forogtam anyu mellett, de önállóan inkább gimnazista korom óta
A hely, ahol főzök
Főleg otthon
Ars poetica a konyhában
Nekem a főzés öröm, a kreatívkodás egy formája. Jó érzés finomságokat adni azoknak, akiket szeretek, és persze megkóstolni őket.
Szeretek újabb és újabb dolgokat kipróbálni. Ha valamihez kedvem támad, általában elolvasok néhány hasonló receptet és kitalálom a sajátomat.
Külföldi utazásokkor is az jelenti az egyik legnagyobb örömöt, hogy felfedezhetem a helyi konyhát és a boltokat.
Elképesztően finom fogások kerülnek ma az asztalra, hiszen lesz itt tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves, ujjszopogatós csirkeszárny és vaníliás karika is.
Gombapaprikás vagy finomfőzelék? Talán egy egészséges, csicseris-spenótos egytálétel? Csilis carbonara? Gyors csirke- vagy lazacleves? Bármelyiket választhatod, egészen gyors ebédek ők: