2003 óta tevékenykedem a konyhában. Szeretek sütni, főzni, mindig valamilyen új receptet kipróbálni. Szeretem a könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket, de a bevállalósakat is.
A hely, ahol főzök
Otthon, Visontán.
Ars poetica a konyhában
"Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl egymás után úgy, hogy az elköltött étel valósággal kívánja az utána következőt, s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen jóllakott, akkor hoznak megint valamit, amire azt kell mondani, hogy „de már ebből eszünk"!"
Jókai Mór
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.