#

karica

  • receptjei: 17
  • regisztrált: 2011.03.30

karica adatai

Rólam

Mindenben a természeteset szeretem. Az ételben is, ezért nem használok ízfokozó, s egyéb szereket. A hagyományos magyar ételeket készítem. Most ismerkedem a kemencével. (Már van sikerélményem és kudarcom is)

Hobbik

természetjárás

Saját weboldalam

http://www.szkte.hu

Mióta főzök

1981 óta.

A hely, ahol főzök

Otthon. A konyhában, az udvaron: grillen, bográcsban és kemencében.

Ars poetica a konyhában

Csak természetesen! (Konyhámból száműztem az ízfokozó anyagokat.)

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!