13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben ( Kárpátia, Bajkál ). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök-helyettesként és konyhafőnökként.
1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet.
15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.
13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben (Kárpátia, Bajkál). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök helyettesként és konyhafőnökként.
1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet.
15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.
A hely, ahol főzök
Jelenleg itthon.
Ars poetica a konyhában
Célom, hogy a gluténmentes ételek legalább olyan jók legyenek, mint az eredetiek, ha nem jobbak. Ne lehessen észrevenni különbséget, mindezt megfizethetően.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.