A szokásos, de igaz: gyerekként nagyon szerettem anyukámat nézni, amikor sütött. Közben beszélgettünk, kóstolgattunk. Első főztöm borsóleves és palacsinta volt, első süteményemet viszont titokban kellett sütnöm, hogy senki bele ne szóljon. Háááát... fűrészpor lett belőle.
A hely, ahol főzök
USA (Florida)
Ars poetica a konyhában
Törjünk ki a szürke hétköznapokból!!! Néha főzzünk valami pepecses ínyencséget, terítsünk meg gyönyörűen, hozzá valamilyen finom bor - és voila! Ugyanígy, undok hideg napokon készítsünk valami tarkabarka mediterrán finomságot és hirtelen minden megváltozik.
Furán nézünk, ha valaki elkezdi meghámozni főzés előtt a cukkinit, vagy mi is természetesnek vesszük? Bármelyik csoportot is erősítjük, érdemes tisztában lenni a szempontokkal, amelyek alapján döntünk a kérdésben.
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!