#

Alcina Rose

  • receptjei: 10
  • regisztrált: 2011.07.20

Alcina Rose adatai

Rólam

A sütés-főzéssel 2012-ben kezdtem el foglalkozni. Az általam készített ételek 99%-a elsőre sikerült. :) Kezdeti sikereim arra ösztönöztek, hogy egyre bonyolultabb ételek elkészítésébe is bátran belefogjak. Szeretek új recepteket kipróbálni, már csak azért is, mert így mindig újabb dolgokat tanulok és tapasztalok meg. Gyűjtöm a jó recepteket és a tálalási ötleteket, mert szerintem fontos, hogy valami ne csak finom legyen, hanem jól is nézzen ki. :)

Hobbik

Festés, horgolás, olvasás, könyvkötészet és szinte minden, ami kreatív hobby! :D

Mióta főzök

2012 óta.

Ars poetica a konyhában

Jót csak jóból lehet főzni! A minőségi és friss alapanyagok elengedhetetlenek!

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!