Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szitka szakács

Szitka
hozzászólások (7)

adatok:

Profil: Szitka
Mióta szakács: 2010. 11. 12.
Komárom-Esztergom megye / Tatabánya

mióta főzök:

Soha nem lábatlankodtam anyu körül a konyhában. Soha nem érdekelt, mit hogyan kell főzni-sütni. 1999-ben az esküvőnkkor a konyhai tudásomat kimerítette a rántotta és a krumplisütés. Lassan azért belejöttem, most már dicsérnek is:), mármint a főztömet...néha...:D

a hely, ahol főzök:

Boszorkánykonyha

ars poetica a konyhában:

''A mákos bableves úgy keletkezik, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben'' :D

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

rox
rox Wed, 2012-04-25 18:32

nekem meg a képed tetszik! nagyon ötletes! :)

rox

csocsóka
csocsóka Sat, 2011-10-29 19:10

A sajtos tengeri halat kipróbálom, köszi a receptet! üdv:csocsóka

csocsóka
csocsóka Sat, 2011-10-29 19:08

Mákos bableves nagyoooooon jóóóó! Valaha én is képes voltam ilyenre,de már azóta tudok és imádok főzni, pláne az unokáimnak.