Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Samiya szakács

Samiya
hozzászólások (16)

adatok:

Profil: Samiya
Mióta szakács: 2011. 09. 07.


Blog, weboldal:

http://gasztro.kabocaweb.hu/
gasztro@kabocaweb.hu

mióta főzök:

Már gyerekkoromban is szívesen segédkeztem a konyhában. :) A sütögetést elég korán elkezdtem, nem is emlékszem rá, hány évesen voltam túl az első önálló süteményem elkészítésén. Valamikor általánosban lehetett. Azóta is imádok sütni és szorgalmasan gyűjtöm a jobbnál jobb recepteket. Ha először készítek valami komolyabbat, képes vagyok a fél délután szötymörögni vele, csak hogy tökéletes legyen a végeredmény és nagyon el tudok szomorodni, ha valami nem sikerül vagy nem olyan lesz, amilyet szerettem volna. Intenzíven főzni pedig olyan 3-4 éve kezdtem el, mikor édesanyám súlyosan megbetegedett. A hagyományos fogások mellett egyre nyitottabb vagyok az ázsiai és mediterrán konyha felé. Szeretek mindig valami újat kipróbálni és igyekszem gyermekkorom nem kedvelt ételeit, alapanyagait immár felnőtt fejjel megszeretni.

a hely, ahol főzök:

Budapest

ars poetica a konyhában:

Szívvel-lélekkel és érzéssel! :)

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

evaneo
Oli(E)va / evaneo Fri, 2014-01-03 19:49

Szia, Samiya, nagyon Boldog Uj Evet Kivanok neked es kedves csaladodnak, remelem, a 2014 jobb lesz, mint a 2013 volt...Puszi, Eva

Samiya
Samiya / Samiya Sun, 2014-01-05 12:47

Szia Éva!
Köszönöm szépen! Kívánok én is Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Nektek!
Remélem, jól vagytok és az ünnepek alatt sikerült pihennetek is!
Puszi!
Samiya

siccca
siccca Fri, 2013-01-25 08:16

Kedves Samiya!

Szeretnék tőled privátban, kérdezni valamiről, hova tudnék neked írni??
Köszönöm:Évi

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Mon, 2012-12-24 22:40

Kedves Samiya!
Kívánok nagyon boldog békés karácsonyt neked és családodnak.
Üdv: Alkonyat

Samiya
Samiya / Samiya Mon, 2012-12-24 23:45

Kedves Alkonyat!
Nagyon szépen köszönöm és viszont kívánok én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és jó pihenést Nektek! :)
Samiya

evaneo
Oli(E)va / evaneo Thu, 2012-11-29 18:56

Szia, Samiya, ma felkerult a Mandolato, ha van kedved megnezni...Kellemes, "rohanasmentes" adventi keszulodest kivanok, Eva

Samiya
Samiya / Samiya Thu, 2012-11-29 20:03

Szia Éva!
Huhuu! Már nézem is! Nagyon köszönööm! :)) Neked is hasonlókat! :)
Üdv: Samiya

evaneo
Oli(E)va / evaneo Thu, 2012-11-29 20:22

Nagyon szivesen, ha emlekszel meg, az eredeti Mandolatonal nincs ostyalap, hanem valamilyen eheto, nagyon vekony rizslap (rice paper), de ezzel sokkal konnyebben lehet kezelni, legalabb az ostyalaphoz ragad a massza, nem mihozzank...::))) Szioka, Eva

Samiya
Samiya / Samiya Fri, 2012-11-30 10:09

Valóban volt egy lehelet vékony papírféleség az oldalán. :) Először nekem fel se tűnt, annyira vékony volt. :) Ha sort kerítek rá, mindenképp megírom, hogy sikerült! Addig is szép hétvégét kívánok Nektek! Puszi!
Samiya

Tuvia13
Tuvia / Tuvia13 Sun, 2012-11-04 21:14

Kedves Samiya,
miután a tortád megtetszett, gondoltam, megnézem a többi receptedet is. Nem csalódtam. :) Elég hasonlóak az elveink! Mentelek a kedvencek közé. :)

Üdv:
Zsuzsa

Samiya
Samiya / Samiya Mon, 2012-11-05 15:04

Kedves Zsuzsa!
Örülök, hogy tetszenek a receptek, és megtisztelő! :)
Üdv: Samiya

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Mon, 2012-03-26 13:14

Szió Samiya!

Köszönöm a segítséget!Sikerült, kitöltenem a szakácsos oldalt és megtaláltam a receptfeltöltést is. :-)
Ahogy lesz időm (remélem még ma) feltöltöm az oldalam első receptjét.
Már 12-szer sütöttem meg, a recept anyukámtól van és isteni finom, sajtos kifli.

Üdv: Alkonyat

Samiya
Samiya / Samiya Mon, 2012-03-26 14:58

Szia Alkonyat!
Szívesen! Na majd meglesem a receptet, ha kikerült! :)
Samiya

Alkonyat
Alkonyat / Alkonyat Sun, 2012-03-25 15:45

Szió!

Szeretem az oldaladat, nagyon finom volt a hagyma lepény is.
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet receptet feltölteni????
Üdv: Alkonyat :-)

Samiya
Samiya / Samiya Sun, 2012-03-25 18:23

Szia Alkonyat!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :)
A profil oldaladon kell legyen olyannak, hogy "szakács szerkesztése". Ott tudod a szakács oldaladat beállítani, képet feltenni magadról, stb. Ha ez megvan, a profil oldaladon lesz egy "beküldés" fül, ott tudsz majd recepteket, praktikákat, alapanyagokat feltölteni.
Kíváncsian várom a te receptjeidet is! :)
Üdv: Samiya