Kislányként nem érdekelt a sütés-főzés, ezért úgy kezdtem saját háztartást vezetni, hogy azt sem tudtam mi a rántás. A gasztroblogok és az olyan lelőhelyek, mint a nosalty tárták fel ezt a világot.
A hely, ahol főzök
Budapest, Csomád (Magyarország).
Ars poetica a konyhában
Jókedvvel, friss alapanyagokkal szeretek főzni, sütni, és imádom, ha másoknak is ízlik. Feltétlen kipróbálom az érdekesebb ízeket is, viszont bele se kezdek, ha valami macerásnak ígérkezik. Hiszek a bátorságban, és nem hiszek a rántott hús, húsleves, bolognai spagetti szentháromságában. A hétköznap is ünnep, nem szeretem, ha valamit ki kell hagyjak, vagy helyettesítenem kell egy kevésbé megfelelővel.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.