Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Landyland szakács

Landyland
hozzászólások (7)

adatok:

Profil: Landyland
Mióta szakács: 2014. 02. 18.


mióta főzök:

Körülbelül másfél éve, 2012 óta, amióta az egyik barátnőmet akartam meglepni egy tortával szülinapjára.

a hely, ahol főzök:

Otthon, a konyhánk.

ars poetica a konyhában:

Amit szeretettel készítenek, az már csak jó lehet! :)

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

noonii
noonii Thu, 2014-03-06 12:08

Sziaaa! Annyira tetszik a tortaad! :D en is el szeretnem kesziteni, de szamomra kicsit zavaros a gurigas resz. :$ le tudnad nekem irni kicsit reszletesebben, hogy azt hogyan csinaltad? :$ :D

Landyland
Landyland / Landyland Thu, 2014-03-06 13:18

Szia! :) Persze, megpróbálom jobban elmagyarázni akkor: tehát keresel egy üres alufóliás/folpackos vagy akár sütőpapiros gurigát (ha épp nincs üres, akkor tekerd le). Majd ezután a kész piskóta közepére a guriga átmérőjével megegyező kört vágsz ki. Ezutan a lyukas kört óvatosan felhúzod a gurigára. Ugyanezt kell megcsinalnod a 2. körrel is meg a másik oldallal is. Ezután meg jöhet rá a fondant. Remélem így érthető volt, ha mégse, szólj nyugodtan és újra magyarázom :)

noonii
noonii Thu, 2014-03-06 22:36

Koszonom, hogy valaszoltaaal!!! :) Igen, ezt ertem, es akkor a guriga rajta marad a tortan? Es azt kell lekenni fondanttal? :D bocsi, ha hulyeseget kerdezek :D

Landyland
Landyland / Landyland Thu, 2014-03-06 22:47

Igen, azt kell bevonni a fondanttal, aztán az majd megkeményedik. Szóval az a része igazából csak a látvány, nem ehető :)

noonii
noonii Thu, 2014-03-06 23:58

Uhh nagyon joo! :D meg fogom csinalni es remelem nekem is ilyen szep lesz majd! Koszonom szepeen ! :)))

Gibrock
Gibrock Sat, 2014-03-01 17:46

Szia!
Szépek a sütijeid.Biztosan finomak is.üdv.Gábor.