#

Blueray

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2011.04.23

Blueray adatai

Mióta főzök

A főzés rejtelmeivel kb. 14 éves koromban ismerkedtem meg. Rögtön éreztem hogy, érdekel a főzés, és szórakoztató a számomra.

A hely, ahol főzök

Általában otthon szoktam a családnak sütni, főzni, de sokszor van olyan eset is, mikor kisebb rendezvényeken segítettem.

Ars poetica a konyhában

Ars poeticám elsősorban az, hogy ötvözöm a régi ízeket az új ötletekkel. Egészégesen finomat. Szeretem a markáns fűszereket.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!