#

Nomi

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.03.29

Nomi adatai

Mióta főzök

Kb. 8-10 éves korom óta próbálkozom. Monspart Éva - Főzni Jó című könyve volt az első szakácskönyvem.

A hely, ahol főzök

Leginkább itthon, ritkán a szabadban :).

Ars poetica a konyhában

A receptek csak iránymutatóak, a legjobb ételek próbálkozással és saját szájíz szerint készülnek.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!