Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Julika szakács

Julika
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: molnár49
Mióta szakács: 2012. 01. 19.


mióta főzök:

18 éves korom óta napi szinten.

a hely, ahol főzök:

A saját konyhám.

ars poetica a konyhában:

Nem csak a szived tedd az ételbe, az alapanyagokat is.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

molnár49
Julika / molnár49 Tue, 2012-01-24 20:49

Köszönöm kedves Szeva!! Megtaláltam mindent,nagyon jól leírtad.
Szép estét kívánok.
Üdv: Jutka

Szeva50
Szeva / Szeva50 Sat, 2012-01-21 17:19

Kedves Julika!
Köszönöm szépen az elismerő szavaidat, igyekszem az ars poeticamhoz híven. Kérdésedre válaszolok:
1. A No Salty.hu zöld mezőben jobb oldalon van a Rád vonatkozó kis mező.
2. Választhatsz: saját oldalam vagy receptkönyvem.
3. találsz egy olyan sort, hogy profilom, receptkönyvem (itt gyűjtöd azokat a recepteket, amik megtetszenek), receptjeim (amelyek már megjelentek), kedvenceim, BEKÜLDÉS.
4. Kattints rá a beküldésre, innen kezdve értelemszerűen kell kitölteni. Mindez feltételezi, hogy a gépeden van egy file, ahol az általad elkészített ételek képeit gyűjtöd.

Remélem sikerül értelmesen navigálni. Várom a Te sikertörténeteidet is.

Üdvözlettel: Éva