#

Jesse

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2011.03.19

Jesse adatai

Mióta főzök

Nem régóta kezdtem el főzőcskézni, néha-néha, ha kedvem van. :)

A hely, ahol főzök

A konyhámban? :)

Ars poetica a konyhában

Mivel még csak most kezdem felfedezni a főzés világát, próbálok minél könnyebb recepteket elkészíteni kisebb- nagyobb sikerrel. Bár mondjuk a kedvenceimet muszáj jól megtanulnom, ha enni akarok belőlük: túrós sztrapacska, töltött paprika, tojásos nokedli, mindenféle krémleves. :) Ugye, mivel párommal összeköltöztem, hát rá főzök, meg persze magamra. Bár neki kissé komplikált, mert nem eszi meg a tejes, tejfölös, túrós, tojásos dolgokat, szóval nem lesz könnyű neki főzni. Még egyenlőre inkább sütök, mint főzök, de azért pár leves, meg főétel már a tarsolyomban pihen. :)

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!