2009-ben kezdtem el jobban érdeklődni a sütés-főzés iránt. Azóta viszont nagyon szeretek (a család, barátok nagy örömére, sok sütit készítek, gyakran ebédet is).
A hely, ahol főzök
Legtöbbször itthon, Budapesten, gyakran barátoknál is.
Ars poetica a konyhában
A három legjobb dolog a sütés-főzésben:
Elkészíteni az ételt, új recepteket kipróbálni, kísérletezni.
Örömet okozni másoknak a főztömmel.
Megenni, amit készítettem.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.