Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

DIMITRI BELIKOV szakács

DIMITRI BELIKOV
hozzászólások

adatok:

Profil: dimitri belikov
Mióta szakács: 2019. 11. 27.
BERETTYÓÚJFALU

Blog, weboldal:

659/5000
Az okonomiyaki szószhoz
     8 evőkanál paradicsomos ketchup
     1 evőkanál Worcestershire szósz
     2 teáskanál mustár
     6 evőkanál mirin
     2 evőkanál barna cukor
     2 evőkanál szójaszósz
Az okonomiyaki Hirosima stílusához
     100 g liszt
     160 ml dashi
     8 tojás
     1 teáskanál sütőpor
     300 g tojás tészta
     napraforgóolaj
     240 g fehér káposzta
     1 tavaszi hagyma
     2 evőkanál katsuobushi (bonito pehely)
     4 evőkanál sült hagyma
     60 g babcsíra
     12 szelet vékonyra szeletelt szalonna (2 mm)
     20 garnélarák (hámozva és tisztítva)
     majonéz
     1 evőkanál szárított petrezselyem
Extra szükség van
     Kínai mandolin
     2 tapadásmentes serpenyő (26 cm)
     esetleg. spray palack majonézhez
Előkészítési módszer

mióta főzök:

659/5000
Az okonomiyaki szószhoz
     8 evőkanál paradicsomos ketchup
     1 evőkanál Worcestershire szósz
     2 teáskanál mustár
     6 evőkanál mirin
     2 evőkanál barna cukor
     2 evőkanál szójaszósz
Az okonomiyaki Hirosima stílusához
     100 g liszt
     160 ml dashi
     8 tojás
     1 teáskanál sütőpor
     300 g tojás tészta
     napraforgóolaj
     240 g fehér káposzta
     1 tavaszi hagyma
     2 evőkanál katsuobushi (bonito pehely)
     4 evőkanál sült hagyma
     60 g babcsíra
     12 szelet vékonyra szeletelt szalonna (2 mm)
     20 garnélarák (hámozva és tisztítva)
     majonéz
     1 evőkanál szárított petrezselyem
Extra szükség van
     Kínai mandolin
     2 tapadásmentes serpenyő (26 cm)
     esetleg. spray palack majonézhez
Előkészítési módszer

a hely, ahol főzök:

659/5000
Az okonomiyaki szószhoz
     8 evőkanál paradicsomos ketchup
     1 evőkanál Worcestershire szósz
     2 teáskanál mustár
     6 evőkanál mirin
     2 evőkanál barna cukor
     2 evőkanál szójaszósz
Az okonomiyaki Hirosima stílusához
     100 g liszt
     160 ml dashi
     8 tojás
     1 teáskanál sütőpor
     300 g tojás tészta
     napraforgóolaj
     240 g fehér káposzta
     1 tavaszi hagyma
     2 evőkanál katsuobushi (bonito pehely)
     4 evőkanál sült hagyma
     60 g babcsíra
     12 szelet vékonyra szeletelt szalonna (2 mm)
     20 garnélarák (hámozva és tisztítva)
     majonéz
     1 evőkanál szárított petrezselyem
Extra szükség van
     Kínai mandolin
     2 tapadásmentes serpenyő (26 cm)
     esetleg. spray palack majonézhez
Előkészítési módszer

ars poetica a konyhában:

 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!