Több, mint tíz éve tanultam meg főzni, édesanyámtól. Ma már saját konyhámban rotyogtatok, férjem legnagyobb örömére.
A hely, ahol főzök
Saját kis konyhám.
Ars poetica a konyhában
Szeretem a magyaros, régi ízeket, de mivel a húst nem kívánjuk egy ideje, ezért sok régi receptet változtattam meg az "új ízlésünk" szerint. A bors, majoranna, hagyma, krumpli elengedhetetlen kelléke a konyhámnak.
Nincs olyan recept, amit ne változtatnék meg a mi szájízünk szerint.
Update 2013: pár hónapja vegánok lettünk, az elkövetkezendő receptjeim ennek szellemében fognak készülni. Remélem ennek ellenére (vagy éppen ezért) tetszeni fog nektek. Igyekszem hétköznapi, könnyen előállítható, nem bonyolult hozzávalókból készülő ételeket feltenni.
Sárgabaracklekvártól túlcsorduló, vagy csinosan, precízen megkent sütemények bemutatója következik, hogy kérdés se legyen, mihez kezdj a nyárról megmaradt házi lekvárokkal.