Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szabolcsi Ildikó szakács

Szabolcsi Ildikó
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: lotifut
Mióta szakács: 2010. 05. 25.
megye / Budapest

mióta főzök:

Hét-nyolc éves lehettem, amikor már engedett az Anyukám önállóan sütni-főzni. Ez nagyon meghatározó élmény volt. Remélem nekik is. :)
 

a hely, ahol főzök:

Az esetek 90 %-ban itthon Újpesten. A legtávolabbi főzésem: Upland - California.

ars poetica a konyhában:

Főzni és sütni csak akkor, ha van hozzá kedv, hangulat! (Nekem szinte mindig van!) :)
Ha van egy jó alaprecept, szerintem bátran lehet "kreatívkodni", új ízeket kipróbálni és nem kell aggódni: évente egy-két elrontott étel belefér és ez többnyire meg is történik! :)

 

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Marcsi75
Marcsi / Marcsi75 Thu, 2011-03-24 10:37

Szia!
Én is szeretem módosítani az alapreceptet, bár csak főzésnél teszem, sütésben még nincs akkora gyakorlatom.