#

Moncsa

  • receptjei: 22
  • regisztrált: 2009.11.29

Moncsa adatai

Rólam

Ld. szakácsoldal ill. blog.

Hobbik

hegymászás, kertészkedés, macskázás

Mióta főzök

Amióta van időm, és van kinek ;)  

A hely, ahol főzök

Hum, Szlovénia

Ars poetica a konyhában

A párom informatikus. Szerény személyem ugyszintén. Ha mi ketten nekiállunk főzni, ott vicces dolgok történnek, csupa móka, kacagás. Főzni egyébként is csak örömmel szabad ;) Imádom a természetet, ami kihat a főzési filozófiámra is: igyekszem mindent alapanyagokból elkészíteni (minél kevesebb bolti készétel). Szerencsére van egy kis kert a ház mögött, ahol néhány zöldség és gyümölcs megterem. Igazi bioételek :) (Na, jó, valljuk be: kicsit benőtte a gyom, meg kicsit kukacos... de azért bio!)  

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!