Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Henna szakács

Henna
hozzászólások

adatok:

Profil: Henna100
Mióta szakács: 2019. 10. 09.
Pest megye / Vecsés

mióta főzök:

14 éves lehettem, amikor anyukám rám bízta az első pörköltömet, amit sikerült odaégetni. :) Utána azonban évről-évre egyre többet főztünk és sütöttünk együtt. Szerettem a végeredményeket és az együtt töltött időt. Lányom születése után inkább az egészségesebb ételek iránt kezdtem érdeklődni, majd belevágtam a paleo, a vegán és egyéb konyhák receptjeibe is. Imádok sütni, minden évszakban vannak olyan kedvenc receptek, amit rendre megsütök.
Kedvenceim mégis az olasz ízek, Toszkánában volt szerencsém részt venni egy főzőkurzuson, ahol rengeteg új dolgot tanultam meg a főzésről és sütésről. Köztük azt, hogy borral főzni még jobb, pláne, ha az ételbe is teszünk. 

a hely, ahol főzök:

Bárhol, ahol van rá lehetőségem, de nyilván a legtöbbet az otthonomban.

ars poetica a konyhában:

Miért ne lehetne cukor nélkül? 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!