#

Szikra

  • receptjei: 7
  • regisztrált: 2010.06.10

Szikra adatai

Rólam

Pár évvel ezelőtt Debrecenben láttam meg a napvilágot. Kiskoromban a jól megszokott gyerek szakács voltam. Fogj egy adag homokot,önts hozzá egy adag vizet,majd az elkészített műre bármilyen étel nevét fogd rá.Jó étvágyat :D. Azóta már ezt kinőttem és imádok a konyhában sürögni-forogni.Nagyon szeretek főzni,de sütni meg egyenesen imádok.Szeretem a határaimat feszegetni és újabbnál újabb praktikákkal feldobni az ételeket.

Hobbik

sütés,zenehallgatás,olvasás,sétálás,vásárlás

Mióta főzök

Pár éve, de előtte is kuktáskodtam a konyhában:)

A hely, ahol főzök

Debrecenben, otthon.

Ars poetica a konyhában

Az vagy, amit megeszel.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!